Followers

Tuesday, May 24, 2011

-Hobin Jang Hobin,Red Giants,Red Devils-

salam semua pembaca... sory aku lambat update story aku..semalam satu hari aku 
tak on9,tak buka blog aku nie..hari ni aku update pasal game team2 fav aku nyew
result game k.. :)


korang tengok lambang korang da tahu kan nie team ape... ofcoz Hobin Jang Hobin..
hahaha... nak ketawa lebih2 pun tak best la der team aku nie kalah teruk...
kena bantai dengan skuad penyu 3-0 la der..aduhai...kecewa skit r...
pape pun aku tetap support N9.. xpela,next game cuba lagi... :)


hahahaha... team aku yang nie aku bangga sikit r... walaupun tewas dengan pahang
2-1...sekarang selangor still kurang 2 mata lagi dari kelantan n terengganu...tapi
terbaik r still top 3 lagi...pape pun go go cayok Selangor.. :)
Terbaik Wookkk... hihi...


Red devils still gagah lagi der... game dengan Blackpool 4-2...
MU la satu2 nyew team luar yang aku follow... p game dorang aku selalu miss
jugak...sebab aku kan penyokong tegar Arena Bola Sepak Malaysia...
hhahaha... so MU jela satu team luar yang aku follow game dorang...
aku nie pun da ingat2 lupa result dorang.. thanks 4 Muhammad Nasharudin
sebab ingat kan balik result team2 aku nie... :)


p/s : tapi skor N9 aku tak lupe der...hahaha... :)

No comments: