Followers

Thursday, May 30, 2013

Uols..Ceritera www.fashastilovemy.blogspot.com Kembali.

Assalamualaikum semua... hai semua,korang apa khabar..??sihat?? fasya kembali aktif balik wif my blog..maaf pada semua followers or sape2 yang tengok blog nie..blog nie da lama bersawang..hehe.
 
so now fasya kembali melakar ceritera selama fasya diam dan tak aktif dalam penulisan blog nie...banyak yang fasya nak kongsikan pada korang semua,dari A-Z uols kisah I..haa klasss ko jah. :)
 
 sape yang follow blog fasya dari awal korang mesti kenalkan link blog nie...tapi sekarang fasya dah tukar link blog nie...link jee tukar k...tapi fasya still sama macam korang kenal dulu...
 
 
so..korang tak de ke story mory yang nak dikongsikan?? share2 laa dengan fasya k..fasya nak kene mahir balik dalam penulisan blog nie..sebab tengok da banyak perubahan kat google account nie...poning fasya tengok..hahaha.. :D
 
uols..I miss uols sangat...so tunggu next story yang akan fasya publish k...daa uols..love u xoxo! :)

No comments: